Jdi na obsah Jdi na menu

Dasiá

7. 6. 2011
Grecotel Daphnila Bay / Dassia
Zdroj: http://www.realholidayreports.com

Dasiá nebo také Dassia se řadí mezi rušnější letoviska, která jistě ocení ti, kteří milují noční život a dobrou zábavu a také sport. Letovisko Dasiá se nachází na zeleném východním pobřeží ostrova Korfu. Dasiá nabízí širokou škálu služeb v oblasti pohostinství, zábavy a sportu. Najdete zde mnoho hotelů, barů a restaurací i obchodů, ve kterých si můžete zakoupit nějaké suvenýry. Pláže jsou dlouhé a rovné. Některé části pláže jsou i vydlážděné, takže je tohle místo ideálním i pro handicapované.

Doprava
Dasiá je od hlavního města vzdálená přibližně 12 kilometrů, tudíž zde jezdí místní autobusy. V hlavním městě je také letiště, takže do letoviska Dasiá je to z letiště opravdu jen malý kousek, který zabere asi deset minut jízdy autem. V okolí letoviska funguje mnoho půjčoven aut, které můžete využít, pokud budete chtít vyrazit na delší výlet.

Zajímavá místa
V hlavním městě najdete mnoho památek a zajímavých míst, které rozhodně stojí za vidění. Na výlet můžete jít i na kopec Kato Korakiano, kde je zajímavá galerie.

Ubytování

Telemachos *** hotel
Magna Graecia **** hotel
Elea Beach **** hotel
Livadi Nafsika *** hotel
Dassia Chansris **** hotel
Corfu Chansris **** hotel
Grecotel Daphnila Bay Thalasso ***** hotel
Grecotel Eva Palace **** hotel
Grecotel Corfu Imperial ***** hotel